Complex de Valorització

El complex disposa de dos línies de tractament, una per a la matèria orgànica i residus verds (compostatge) i una altra per a la fracció restant, constituïda per residus no classificats (biosecats).

+ Leer más

Descripció Tècnica

El projecte té com a objectiu la gestió integral de residus de la Comunitat Valenciana en el seu àmbit territorial del pla zonal, prestant el servei de valorització i eliminació de residus urbans o municipals.

+ Leer más

Els ecoparcs

Ecoparque

+ Leer más

Estacions de Transferència

Les estacions estaran ubicades en les poblacions de Benlloch i Villafranca. Les plantes rebran la matèria orgànica, els residus verds, la fracció restant i els residus voluminosos de les àrees 1 i 2 procedint a la preparació per al seu envio a la planta de valorització.
En les plantes de Villafranca, donada la seua reduïda producció de residus, la transferència se realitzarà per gravetat a pisos mòbils que transportaran els residus al complex de valorització.
Les plantes estan equipades amb una caseta de control d’accés i peatge i amb una zona de aparcament.
Els equips principals disponibles són: una bàscula de pes de vehicles i diversos contenidors per a la classificació dels materials.

+ Leer más

Objectiu. Abocament 0

El sistema del complex de valorització destaca per la seua alta fiabilitat i flexibilitat, posseint una alta eficàcia de funcionament, amb un consum mínim d’energia i proporcionant una alta protecció del medi ambient.

+ Leer más