EL DELEGAT DE GOVERN VISITA LES INSTALACIONS DE CERVERA

El projecte Bionord interessa al Govern d'Espanya. 

Setembre, 2018

Divendres passat, 14 de setembre, el Delegat del Govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va visitar la instal·lació de valorització de residus de Cervera del Maestrat. Durant la jornada, Juan Carlos Fulgencio va estar acompanyat president i el Director financer i participacions de ENUSA José Vicente Berlanga, Juan Ignacio Artieda, respectivament per i el Director Gerent del projecte, Luis Martínez Sègol. També van estar presents el president del consorci C1 i alcalde de Rossel, Evaristo Martí, i Adolf San Martín, alcalde de Cervera del Maestrat i director territorial de la Presidència de la Generalitat a Castelló.

Aquesta visita va tenir com a objectiu presentar al Delegat del Govern el procés d'aquesta avançada planta biotecnològica, donat l'interès suscitat i durant el recorregut per les seues instal·lacions van poder conèixer de primera mà, el servei que es dóna als 49 municipis de la zona nord de Castelló per al tractament dels seus residus sòlids urbans.

El Delegat de Govern, es va mostrar molt interessat pel projecte Bionord, per tota la xarxa d'instal·lacions de gestió de residus que comprèn i coordina, i especialment per la fructífera labor de comunicació i sensibilització ambiental que el projecte BIONORD realitza en coordinació amb el Consorci C

+ Leer más

BIONORD ÉS PART D'UNES JORNADES TÈCNIQUES SOBRE RESIDUS

BIONORD ÉS PART D'UNES JORNADES TECNICASSOBRE RESIDUS

El Director Gerent, Luis Martínez Sègol, explica el projecte de gestió de residus en les jornades tècniques de Alcossebre.

+ Leer más